Biljetter

Sommarens sista konsert är nu på lördag den 5 augusti. Det finns ett antal biljetter kvar så passa på att boka redan nu!

Biljetter kan köpas på biblioteket i Markaryd, på plats i Tagaborg i samband med konserter, eller förhandsbokas via formuläret nedan. Förhandsbokade biljetter hämtas senast en halvtimme innan konsert. För att undvika kö så kan förhandsbokade biljetter betalas via BG 5173 – 9506. På plats kan ni betala med Swish och med kontanter. Om ni redan har förbetalt era biljetter så hämtas dessa i en separat kö. OBS! Uppge samma för- och efternamn som användes när ni bokade via formuläret vid betalning till BG.

Vill man förhandsboka via telefon så går det också bra. Ring i så fall:

0736 – 370 377

Ni kommer att få ett bekräftelsemail på era beställningar. Om detta av någon anledning uteblir så kan ni ringa för att kolla att bokningen inkommit.

Söker ni boende så kan ni få rabatt på hotell Ekebacken i Markaryd om ni uppger ”Musik i Tagaborg”. Dubbelrum kostar då 800:- per natt istället för ordinarie pris som är 900:-.

Kaffe, öl, vin och mat kommer att kunna köpas i paus då vi har den stora glädjen att ha servering från White Guide-listade Gräddhyllan Lantcafé här i sommar.

Prenumera på vårt nyhetsbrev: